Zomer van Antwerpen 2013

Tanya en Vergauwen waren met hun “Aan Chesil Beach” de publiekslieveling op de Zomer van Antwerpen 2013, waar ze maar liefst 40 keer speelden voor een publiek van in totaal 4.000 man!

“Ze waren jong, welopgevoed en allebei nog maagd op de avond voor hun huwelijksnacht. In een tijd dat praten over seksuele problemen onmogelijk was. Nu waren ze eindelijk alleen, en door de openstaande deur was het hemelbed al zichtbaar…

Tanya en Vergauwen zijn Florence en Edward. Zij spelen op hun eigen onnavolgbare wijze de mooiste liefdeshistorie uit de wereldliteratuur en ver daarbuiten. En dat op een van de mooiste plekjes van de stad, op een prachtige locatie op Linkeroever. De ene keer met een zonsondergang, dan weer met een sterrenhemel, een regenboog of een stortbui. Met hier en daar een voorbijvarend schip. Net zoals het duo zelf: elke avond een beetje anders.”

Aan Chesil Beach is een voorstelling van en met Tanya Zabarylo en Michael Vergauwen, naar het gelijknamige boek van Ian McEwan, in een vertaling van Rien Verhoef.

Van 7 augustus tem 1 september 2013 op locatie op de Zomer van Antwerpen, om 16u en om 20u (niet op maandag en dinsdag).

Locatie: Zeescouts Lange Wapper, Beatrijslaan 41, op Linkeroever

Tickets vanaf 15 en 16 juni in de Zomerfabriek of www.zva.be 

IMG_1742

Voor deze voorstelling gaat onze speciale dank uit naar het theatergezelschap De Tijd, dat de totstandkoming van dit project mee mogelijk maakte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s