Oerol 2014

Tanya en Vergauwen waren te gast op het Oeral Festival in 2014.  Gedurende tien dagen speelden ze daar maar liefst 18 keer de openluchtvoorstelling Aan Chesil Beach, op een prachtige locatie aan de Pluktuin.

“Ze waren jong, welopgevoed en allebei nog maagd op de avond voor hun huwelijksnacht. In een tijd dat praten over seksuele problemen onmogelijk was. Nu waren ze eindelijk alleen, en door de openstaande deur was het hemelbed al zichtbaar…

Tanya en Vergauwen zijn Florence en Edward. Zij spelen op hun eigen onnavolgbare wijze de mooiste liefdeshistorie uit de wereldliteratuur en ver daarbuiten. En dat op een van de mooiste plekjes van het eiland Terschelling, op een prachtige locatie aan de Pluktuin. De ene keer met een zonsondergang, dan weer met een sterrenhemel, een regenboog of een stortbui. Net zoals het duo zelf: elke avond een beetje anders, maar elke avond even intiem.”

Meer info over het festival: www.oerol.nl

Van 13 tem 21 juni 2014, telkens om 20u en om 22u.

De Nederlandse première van Aan Chesil Beach. Een voorstelling van en met Tanya Zabarylo en Michael Vergauwen naar het gelijknamige boek van Ian McEwan, in een vertaling van Rien Verhoef.

Special dank aan Nelen De Cock, Ignace Aerens, Lucas Vandervost, Willy Wtterwulghe, Theatergezelschap De Tijd en A&C-Rent Evergem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s